HYDRO 124DX GRÄSKLIPPARE

Det bästa av två världar

H 124DX från Etesia är den första professionella gräsklipparen som kombinerar direktuppsamling bak med integrerad uppsamlare samt höglyft tömning. Tillsammans skapar dessa egenskaper en av marknadens effektivaste 4-hjulsdrivna gräsklippare med en kapacitet på nära 20 000 kvm/timma.

Optimal klippning

Med sina två motroterande knivar och en klippbredd på 124 cm uppnår du ett optimalt klippresultat.

Klipphastighet

Då maskinen under normala förhållanden klarar klippa i upp till 16 km/h får du en effektiv och lönsam maskin.

hydro124dx_produktbild
Intresserad av denna produkt?

Se filmen och upplev produktens egenskaper eller ladda ner användarhandbok för mer teknisk information. 

PRODUKTFÖRDELAR

SÄKERHET

Maskinen uppfyller alla de senaste säkerhetskraven.

KOMFORTABEL FÖRARMILJÖ

Styrkonsolen är justerbar framåt och bakåt samt i höjdled. Tillsammans med ett justerbart säte som går att anpassa efter både vikt och storlek får du en mycket ergonomisk förarmiljö. Det finns heller inget som skymmer sikten runt maskinen för föraren. Då Etesias direktuppsamlingssytem inte heller kräver någon turbin eller liknande får du en acceptabel ljudnivå.

hydro124dx_frilagdStor

FUNKTIONER

Bättre uppsamling

Etesia har med sitt bakuppsamlingssystem få konkurrenter på marknaden som klarar samla upp gräs och löv under samma dåliga förhållanden som H124DX kan. Då klippdäcket är automatiskt höj och sänkbar från förarplats kan man även ”städa” asfalt- och grusgångar från löv och gräs. Med ett uppsamlingskärl på 600 L som kan tömmas på hela 1,8 m höjd utan att föraren behöver lämna sin plats får du en effektiv städ/uppsamlingsmaskin.

Kompakt och mångsidig

Då klippdäcket är central placerat och med en bredd på 124 cm får man en förhållandevis smidig maskin. Med hydraulisk 4-hjulsdrift samt en differential som jobbar parallellt på både höger och vänster sida blir maskinen manövervänlig och skonsam mot underlaget.

Robust och pålitlig

H124DX är med ett tåligt chassi och hydrauliska drift en pålitlig och lätt servad maskin. Den elektromagnetiska kopplingen med inbyggd knivbroms värnar för ett långt och problemfritt användande.

Multifunktioner

PTO fäste fram ger möjlighet till redskap så som borste, plog, lövblås och mossrivare. Det går även att montera ett klippdäck för mulching på 144 cm (tillbehör).

TEKNIK

 H 124DX
Motor3 cyl 25Hk
Klippbredd124 cm
Klipphöjd44-122 mm
DriftHydrostat 4x4
Uppsamlaren600 L
Vikt875 Kg
Mått HxBxL204x128x280 cm

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör.