BAHIA HYDRO 80 GRÄSKLIPPARE

Prestanda och enkelhet

Hydro 80 samlar upp både långt och kort gräs utan att det fastnar eller täpper igen. Lägg där till den kompakta storleken, användarvänligheten, hydrostatdriften och den kraftiga Kawasaki motorn på 16 Hk och två cylindrar. Då får du en maskin som blir svår att ersätta.

Klippdäcket

Hydro 80`s framgång ligger i det specialformade klippdäckets utformning som både lyfter och suger in gräset direkt i uppsamlaren utan att det fastnar. På ojämn mark hjälper skalperingshjulen till så att knivarna inte går för djupt ner i gräset. Hydro 80 har en klippbredd på 80 cm med en elektromagnetisk koppling och knivbroms integrerad i klippsystemet.

kompakt och lättmanövrerad

Med sin kompakta storlek är Hydro 80 en perfekt maskin för den som behöver transportera maskinen mellan sina arbetsuppgifter. Maskinen som är smidig och lättmanövrerad passar bra in på platser där det är ont om utrymme t ex runt fastigheter, kyrkogårdar och skolor. Med sina stora framhjul klarar även maskinen av hinder så som trottoarkanter m.m. utan problem.

produktbild_01
Intresserad av denna produkt?

Se filmen och upplev produktens egenskaper eller ladda ner användarhandboken för mer teknisk information om produkten.

PRODUKTFÖRDELAR

ANVÄNDARVÄNLIG

Hydro 80´s chassi med ett lågt insteg gör att maskinen är mycket enkel att ta sig upp och ur på. Då maskinen saknar front att tala om har föraren en mycket god sikt runt om maskinen.

MINIMALT UNDERHÅLL

Maskinen är tillverkad för långt användande och minimalt underhåll. Med en lätt åtkomlig motor blir servicen enkel att utföra. Hydro 80`s hydrostat drift kräver även den ett minimalt underhåll.

bahia-hydro80-0498-copie1267521287

FUNKTIONER

bahia-hydro80_Funktioner_01
Fingertoppskänsla

Med en fjädrande stol med högt ryggstöd, mjuk styrning och rattkula får du en maskin du kan manövrera enkelt.

bahia-hydro80_Funktioner_02
Chassit

Det specialbehandlade rörchassit är tillverkat för ett tufft och långt användande.

Bahia_produkt_funk_750x500_06
Deflektor för långt gräs

För ängar och ytor som inte klipps så ofta finns en deflektor som tillbehör. Man tar helt enkelt bort uppsamlingsbehållaren och pluggar i deflektorn på sidan av klippdäcket.

bahia-hydro80_Funktioner_04
Integrerad uppsamlare

Den 240 L stora uppsamlaren tömmer man utan att behöva lämna förarplatsen. För att ytterligare underlätta är tömningen hydraulisk. För att veta när kärlet är fullt finns ett alarm som piper när det är dags att tömma.

TEKNIK

 Bahia Hydro 80 MKHP
MotorKawasaki 2 cyl 16Hk
Klippbredd80 cm
Klipphöjd44-122 mm
DriftHydrostat
Uppsamlaren240 L
Vikt240 Kg
Mått HxBxL130x82x199 cm

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör.